lørdag den 7. oktober 2017

Salat med squash & blommer

Imens blommerne stadig er i sæson, skal du da have opskriften på denne nemme, farverige knasesalat.

Har du ingen squash, kan en agurk sagtens også bruges. I så fald skal den deles og kernerne i midten skrabes ud, så salaten ikke bliver for våd.

Jeg spiste den til kylling, men en kotelet eller et stykke fisk, vil den også gøre sig fint til 💗



Salat med squash & blommer.
2 – 3 per.
1 stk. Squash
1 stk. Gulerod
1 stk. Rød peberfrugt
2 stk. Blommer
25 g. Parmesan

DRESSING:
1 ½ spsk. Honning
2 spsk. Citronsaft
Salt
Peber

Squashen skæres i små tern på ca. 4 x 4 mm. Guleroden skrælles og skæres i samme størrelse tern som squashen. Blomst og frøstol på peberfrugten fjernes og resten skæres i små tern i samme størrelse som de øvrige grønsager.

Blommerne halveres og stenene fjernes. Frugtkødet skæres i små tern.

Parmesanen høvles i flager. Ingredienserne til dressingen piskes sammen.

Frugt og grønsager vendes sammen med dressingen og toppes med osten.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar