søndag den 22. oktober 2017

Baconwrapped cheese-meatloaf

Jep, den er god nok. Dette farsbrød er det, du helt sikkert har set, flere gange i dit newsfeed på de socialemedier de sidste dage. Hvis du skulle have misset opslaget, er her et LINK til den originale opskrift.

Jeg var igår kaldt på job i en ekstravagt, og dette var hvad Manden overraskede mig med, da jeg kom hjem lige til aftensmad-tid. Vi fik pomfritter og COLESLAW til. 

Ret lækkert farsbrød med massere af ost, bacon og smag. 


Baconwrapped cheese-meatloaf.
4 per.
1 stk. Grøn peberfrugt
1 stk. Rødløg
1 spsk. Olie – til stegning
¼ tsk. Salt

500 g. Hakket oksekød
1 spsk. Oregano – tørret
1 tsk. Kebabkrydderi – jeg brugte den fra Kilic
½ tsk. Salt
½ tsk. Peber

1 kugle Mozzarella – á 125 g.
100 g. Cheddarost

250 g. Bacon – i tynd skiver

Peberfrugten deles i kvarte, blomst og frøstol fjernes. Peberfrugten skæres i tynde strimler.

Løget pilles og skæres i tynd både.

Olien varmes op på en pande og peberfrugt og løg steges heri, til de er gyldne. Herefter tages de af den varme pande og afkøles let.

Kødet æltes sammen hvidløg, oregano, kebabkrydder, salt og peber. Herefter fordeles kødet i en rektangel på et stykke stanniol, det skal trykkes ud så tyndt som muligt.

Mozzarellakuglen skæres i tynde skiver og lægges ovenpå kødet.


Cheddarosten rives groft og fordeles ovenpå mozzarellaen.


Peberfrugt-løg-blandingen kommes ovenpå osten.


Og så skal det bare rulles sammen, som en roulade. Du skal starte fra den korte ende – brug folien som hjælp med at stramme farsen om fyldet. Husk at lukke den godt i enderne, så osten ikke flyder ud under tilberedning.


Når farsen er rullet, tager du halvdelen af baconskiverne, lægger dem i det fad du vil stege farsbrødet i. Skiverne folder du op omring farsen.


Og bagefter fordeles du den anden halvdel på oversiden.



Steges ved 180o i ca. 45 minutter.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: http://twistedfood.co.uk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar